Wie is Berry Promens

Berry Promens is opgericht in 1948, destijds nog onder de naam Multiplastic. Al bijna 75 jaar specialisatie en innovatie in de productie van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten. Van Celluloid poppen tot huishoudelijke artikelen, van vis- en tuinbouwproducten tot hoogwaardige producten voor de automotive, Berry Promens beheerst het tot in de puntjes! Door onze jarenlange ervaring hebben wij een sterke positie weten te veroveren op de markt. Tegenwoordig ontwikkelen en produceren wij voornamelijk voor de automotive industrie. Een markt met zéér hoge kwaliteitseisen.  Wij produceren in Zevenaar met een, in de ogen van de spuitgietwereld, middelzwaar tot zwaar machinepark met een 28-tal spuitgietmachines, met sluitkrachten variërend van 40 tot 3200 ton.

Het is het beleid van Berry Promens Zevenaar om veilige en gezonde arbeidsomstandigheden te bieden en te behouden. We doen het samen, iedere werknemer is verantwoordelijk voor zowel zijn eigen gezondheid en veiligheid als van dat van de ander. Het maakt niet uit hoeveel haast geboden is, we nemen altijd de tijd om ons werk veilig te doen.

Wij zijn een onderdeel van Berry Global Group maar dragen daarbinnen onze eigen identiteit. We hebben een relatief vlakke organisatiestructuur met korte lijnen. Vrijwel alle medewerkers hebben een passie voor techniek, ze blijven zich continu inhoudelijk ontwikkelen en werken intensief samen. We zijn professioneel, nuchter en ondernemend, met de dynamiek van een productiebedrijf. De sfeer is ontspannen en informeel, en er is ruimte voor persoonlijke aandacht en humor.

 

Onze kernwaarden

Berry Promens is dé werkgever die automotive, innovatie in techniek en groei weet te combineren

Veiligheid

Het maakt niet uit hoeveel haast geboden is, we nemen altijd de tijd om ons werk veilig te doen.

Samenwerken

Iedere dag opnieuw klaren wij samen de klus. Inmiddels telt Berry Promens 450 collega’s.

Ontwikkelen

Iedereen kan zich binnen Berry Promens ontwikkelen, op elk niveau van de organisatie.

Diversiteit

Wij stellen alle medewerkers in staat om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen.

Innovatie

Gedreven om te ontdekken, te leren en kennis te ontwikkelen tot continue vernieuwingen.