Maak kennis met Roald

Functie: Supervisor Warehouse
Afdeling: Logistiek

Bij Promens krijg ik de gelegenheid om projecten naar mij toe te trekken. Een van die projecten is het inzichtelijk maken van onze logistieke stromen en daarmee het voorkomen van materiaal dat verloren gaat. Door te analyseren en data te verzamelen zijn we slimmer gaan werken en hebben we veel geld terugverdiend. Als team krijg je daar energie van! Dat succes vieren we samen.

De voorraadbetrouwbaarheid is boven de 98%, wat betekent dat we veel sneller en efficiënter kunnen werken.

Het is hier uitdaging ten top, elke dag weer! We werken in een dynamische markt en daar moet je met je collega’s goed op in kunnen spelen. Het kan zomaar zijn dat producten 2 weken langer in je magazijn blijven staan en ook dan moet je genoeg ruimte hebben en veilig blijven werken. Iedereen heeft daar oog voor. We hebben 30.000 m2 opslag verdeeld over 4 magazijnen en dan moet je een goede strategie hebben om deze kostbare ruimte effectief te gebruiken.

Wij bieden een hele mooie vrije omgeving. Je krijgt bij ons een mooi opleidingstraject en we kijken naar waar jij blij van wordt en in welke rol jij kunt groeien. Daarnaast kun je ook dagelijks switchen in werkzaamheden waardoor je afwisseling in je werk hebt. En tot slot is het kenmerkend dat je een groep collega’s om je heen krijgt die je begeleiden naar een niveau hoger.

Er is veel structuur, als medewerker weet je waar je aan toe bent. Orde en netheid is goed geregeld en we werken met goed materiaal.

 

Maak ook kennis met andere collega’s

Eretuza

“Ik voel me echt onderdeel van het proces en van het team”.

Wopke & Willeke

“Goed op elkaar ingespeeld en zijn elkaars buddy binnen Berry Promens”.

Rishmi

“We krijgen de vrijheid en verantwoordelijkheid om ons werk uit te voeren”.